حالت سمعک یک فرایند طولانی مدت و طولانی مدت است که باید توسط یک متخصص شنوایی با دقت انجام شود. در حقیقت ، فرایند تنظیمات پس از انتخاب و خرید نوع شنوایی آغاز می شود. بنابراین ، بیمار باید نه تنها به ظاهر بیمار بلکه به گوش بیمار توجه کند ، نه به گوش بیمار بلکه به پیشنهادات طبیعی برای انتخاب نوع شنوایی و انتخاب نوع شنوایی.
همه بیماران مشابه نیستند و شرایط شنوایی خود را ندارند و از طرف دیگر عواملی مانند سن و توانایی جنبشی در انتخاب دید بیمار نقش دارند. بنابراین ، پزشک شنوایی باید سمعک را با توجه به میزان کم شنوایی ، نوع کم شنوایی ، نیازهای شنوایی بیمار و ترجیحات شخصی فرد انتخاب و تنظیم کند.
چرا سمعک را برای بیماران سازماندهی می کنید؟
در پاسخ به این سؤال ، لازم به ذکر است که در مرحله اول ، بیمار شنوایی فاقد شنیدن بیشتر محیط خود برای چندین سال است و او این صداها را نشنیده یا نشنیده است. با قرار دادن دوباره سمعک ، دوباره صداها را می شنوید و در واکنش طبیعی ناشی از مغز بیمار ، این صداها برای بیمار چیز جدیدی است و برای استفاده از آنها زمان نیاز دارد و می تواند کاملاً غیر طبیعی برای بیمار باشد ، اما به آرامی یاد می گیرد برای عادت کردن و سازگاری با آنها.
توصیه های بیماران:
2. طی چند روز اول ، سمعک ها باید حتی در محیط های آرام مانند خانه تا ماه اول استفاده شود.
در ماه اول ، استفاده از سمعک ها مداوم نیست و بیمار باید به آرامی از آن استفاده کند.
2. برای توجه به صداهای مناطق اطراف و توجه به هرگونه مشکلی در شنیدن این صداها برای تغییر جلسه بعدی توسط متخصص شنوایی.
از ماه دوم ، سمعک ها باید برای مدت زمان طولانی تر در محیط های شلوغ تر در خارج از خانه استفاده شوند تا روند سازگاری و سازگاری را تکمیل کنند.
2. بیمار بیمار ابزارهای بعدی شنوایی است که منجر به تنظیم دقیق تر و مطلوب تر برای بیمار خواهد شد.
نکته مهم:
ممکن است بیمار پس از اولین تغییر ابزارهای شنوایی از صدای شنوایی راضی نباشد ، اما این کاملاً طبیعی است و شنوایی خطایی نیست و بیمار باید صبر داشته باشد. کمک به شنیدن